HTML

áfacslók

milyen egy áfacsaló?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

0 százalék áfa-csalás a köbön

2010.04.16. 19:57 fulldilettáns

Igazán rendet rakhatna valaki!

A tisztességes mag kererskedő próbál életben maradni, a tisztességtelenek meg vígan élik az életüket..............

Miért van az, hogy ma magyarországon egy webáruház/weboldal 0 százalék áfával tud úgy terméket eladni, hogy ez nem kelti fel a hatóságok figyelmét?

És vajon egy magát mértékadónak gondoló, tecnikai termékekkel foglalkozó bulvárlap, mely a magyar médiapiac egyik meghatározó cégének kezében van miért támogat egy ilyen vállalkozást?

Miért lehet az, hogy a technet.hu bulvárweb áruházában senkit nem zavar a kétes eredetü "használt" 0 perces és ezért áfanélkül árult termékek garmadája? Persze a szerkesztőnek a kérdés feltevésekor a legfontosabb a user kitiltása, itt tart ma a magyar média.

Valaki rendet tehetne, hogy a tisztességes kereskedők életben maradjanak és a csalók eltünjenek és a vásárló se járjon jól!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afacsalok.blog.hu/api/trackback/id/tr451927691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2010.04.20. 15:39:32

ne szemeteld tele més blogját a faszságaiddal, te gyökér.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.04.20. 19:30:44

bocs de muszáj idekommentelnem valami offtopikot!
süti beállítások módosítása